­

λευκαντική οδοντόκρεμα, λεύκανση δοντιών,λαμπερό χαμόγελο,  whitening toothpaste, lefkansi, bleaching, Τσαλιγοπούλου Ευθυμία, Λαγκαδά 130, Τηλέφωνο 2310 822572, οδοντίατρος, οδοντιατρικές υπηρεσίες, δόντια, υγεία στόματος, οδοντιατρική υγεία,  οδοντιατρείο, odontiatros, odontiatrikes upiresies, dontia, odontiatreio, odontiatriki ygeia, ygeia stomatos

Στην πραγματικότητα η οδοντόβουρτσα!

Τα δόντια σας δεν μπορούν να λευκανθούν με οδοντόκρεμα καθώς είναι αδύνατον να διαπεράσει το δόντι και να προκαλέσει μια αλλαγή στο χρώμα του. Αυτού του είδους η λεύκανση γίνεται στο ιατρείο ή στο σπίτι με νάρθηκες και ένα ειδικό ζελέ.
Το καλύτερο που μπορούμε να περιμένουμε από μια οδοντόκρεμα είναι η εξωγενής λεύκανση, δηλαδή η αφαίρεση των λεκέδων που κάθονται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών. Οι λεκέδες αυτοί συσσωρεύονται στα δόντια στο βάθος του χρόνου από τροφές, ποτά, καπνό, λάθος βούρτσισμα και τη μη χρήση οδοντικού νήματος. Μια λευκαντική οδοντόκρεμα περιέχει πιο αδρόκοκκα σωματίδια σε σύγκριση με μια κοινή οδοντόκρεμα που δρουν ως στιλβωτικό μέσο και αφαιρούν τις εξωγενής χρωστικές. Το πιο σημαντικό απ’ όλα όμως είναι μια ολοκληρωμένη υγιεινή που περιλαμβάνει βούρτσισμα και οδοντόβουρτσα και οδοντικό νήμα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:

1. Πίνετε άφθονο νερό. Κρατώντας το στόμα και τα δόντια σας συνεχώς ενυδατωμένα είναι πιο δύσκολη η προσρόφηση χρωστικών.

2. Ξεπλύνετε καλά το στόμα σας με άφθονο νερό και βουρτσίστε τα δόντια σας μετά από κάθε γεύμα ή ρόφημα με χρωστικές: καφές, τσάι, κόκκινο κρασί, μούρα, ρόδι, φράουλες, αναψυκτικά. κ.τ.λ.

3. Χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα ή μεσοδόντια βουρτσάκια για να μειώσετε την δημιουργία πέτρας ανάμεσα στα δόντια που διευκολύνει την κατακράτηση χρωστικών.

4. Κάντε συχνότερους καθαρισμός δοντιών. Επισκέπτεστε τον οδοντίατρο σας κάθε 6 μήνες για έλεγχο, αφαίρεση πέτρας , χρωστικών και στίλβωση. Έτσι δημιουργούνται λείες επιφάνειες που είναι εύκολα να καθαριστούν με τη συνήθη υγιεινή σας και δεν κατακρατούν χρωστικές.

ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ

Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας  2310 822572
­